Φωτια Νεα Μακρη Τωρα / Εύβοια ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά στη θέση Γεραντώνη Κουρκουλών / Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

— ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . ΦΩΤΙÎ' ΤΩΡÎ': Πυρκαγιά σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη | Pagenews.gr
ΦΩΤΙÎ' ΤΩΡÎ': Πυρκαγιά σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη | Pagenews.gr from www.pagenews.gr
— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Εύβοια ΤΩΡÎ': Μεγάλη φωτιά στη θέση Î
Εύβοια ΤΩΡÎ': Μεγάλη φωτιά στη θέση Î"εραντώνη Κουρκουλών from i2.wp.com
Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα .

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη.

Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη. Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη .

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Εύβοια ΤΩΡÎ': Μεγάλη φωτιά στη θέση Î
Εύβοια ΤΩΡÎ': Μεγάλη φωτιά στη θέση Î"εραντώνη Κουρκουλών from i2.wp.com
Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Εμπρησμός η φωτιά στη νέα μάκρη. — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ .

— ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, .

Μια εξαιρετικά δύσκολη νύχτα θα είναι η αποψινή για τη νέα μάκρη αφού η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα φαίνεται πως έχει ένα πολύ δυνατό . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ . — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στη νέα μάκρη, κοντά στο μοναστήρι του αγίου. Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός.

Φωτια Νεα Μακρη Τωρα / Εύβοια ΤΩΡÎ': Μεγάλη φωτιά στη θέση Î"εραντώνη Κουρκουλών / Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:. — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Όπως δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος μαραθώνα στέργιος τσίρκας η φωτιά είναι εμπρησμός. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα .